2020 92. kitabı
Okunma: 25 Ekim 2020 00:00
Herkese selamlar kitapsever dostlarım . Bugün yeni bir yazar ve sevdiğim bir türle geldim. ° Mehmet Ali Yazan - Büyük Komplo ° 2020'nin son kitabıyla geldim. Bu yıl hepimiz için çok zor geçti ama okumalarım arttı bu yüzden buna seviniyorum. Bundan sonra liste tutarak ne kadar kitap okudum onu görmek istiyorum. 2021 için yavaş yavaş planlarımı yapmaya başladım. Bu tarz kitapları okumayı çok seviyorum. Polisiye, gerilim, suç türleri benim için her zaman yeri ayrıdır. Türk yazarlarımızdan bu türleri yazmaya başlaması ve iyi örneklerinin olması geleceğe yönelik insanı umutlandırıyor. "Bu tarzları hep genelde yabancı yazarlardan okuyoruz neden bizim yazarlarımız da yazamıyor" dediğim bu dönemlerde bu kitapla biraz umutlandım. Sade, akıcı güzel bir dili var kitabımızın. Okurken film izliyormuş tadı bırakıyor. Kitabın kurgusu ve olayları çok iyi ilerliyor. Kitap ilk yazıldığında bu şekilde değilmiş daha farklı ve daha iyiymiş ama sonradan değiştirilmiş. Bunu da beğendim ama ilk yazılmış halini okumayı çok isterdim. Kitabımızın kahramanları Cougar ve David kendilerine "Grup" denilen topluluğun amacını öğrenmek için harekete geçerler. Daha sonra bir sürü olaylar, entrikalar ile kitabımız alıcılık kazanıp bir çırpıda bitiyor zaten. Bazı yerleri okurken günümüzde bunların var olması manidar olmuş. Okurken bunları bizde yaşadık ya da şu zamanda bunlar da olmuştu diyorum. Yazarımız @maliyazan1 yazarlık hayatında başarılar dilerim. Ayrıca bu kitapta bize öncülük eden pinarliyorum 'a teşekkür ederim. °
Büyük KomploMehmet Ali Yazan · Kitap Yurdu Doğrudan Yayıncılık · 01 okunma