2022 70. kitabı
The Summer Proposal Ben Vi Keeland'ın kitaplarını genel olarak beğendiğim için bu kitaba da beğeneceğimi bilerek başladım. Fakat aşık olacağımı hesaba katmamıştım. Kitap bir tanıdığı aracılığıyla randevuya çıkan Georgia'nın Max ile tanışmasıyla başlıyor. Asıl randevu Max'le değilken kendisini randevu sahibi olarak tanıtması ve gerçeğin ortaya çıkmasıyla bir şekilde ilk tanışmayı sağlıyorlar. Aslında Georgia'nın bir nişanlısı var fakat kendisi İngiltere'ye gidip bir de utanmadan Georgia'mıza açık ilişki teklif ediyor ve adam gününü gün ediyor. Gabriel'e ne kadar sinir olduysam Max'e o kadar hayran kaldım. Eğlence, çok düşünceli anlayışlı ve Georgia'ya gerçekten çok değer veriyor. Max'in ailesiyle olan iletişimi ve birbirlerine olan sevgileri de kitaba sıcak bir hava katmıştı. Aralarındaki ilişki oldukça samimi ve tutkuluydu. Gerçekten kitabı bu kadar çok seveceğimi düşünmemiştim ama iyi ki okumuşum diyorum. Ayrıca Maggie karakterine de değinmeden geçemeyeceğim. En yakın arkadaş ödülü diye bir kategori olsaydı ödülü almaya hak kazanırdı. Keşke onun da hikayesi olsaydı seve seve okurdum.
The Summer ProposalVi Keeland · Publishing Corp · 017 okunma