No strings attached... right?

The Summer Proposal

Sesli kitap
Türler:

2023 189. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2023 14:10
Georgia kör randevuya gider ve buluşacağı kişiyi bekler, sonrasında yanında biri gelir hiçbir şey söylemez ama onun buluşacağı kişi olduğunu düşünür. Vee buluşacağı kişi gelir,  gerçek ortaya çıkar ama Georgia diğer adamdan hoşlanır ve ismini sorar o da söyler. Max'la aralarında bir çekim oluşur ama bunu görmezden gelir. Her neyse olaylar gelişir bir de bu kızın nişanlısı*daha doğrusu şerefsiz* biri vardır hayatında ama adam buna yurtdışına giderken açık bir ilişki yaşayalım der gel zaman git zaman işte Georgia, Max'la aralarında işler ciddileşttiği zaman bu buna dayanamaz hırslanır ve geri barışmak ister. Bir de kızda geri istiyor gibi ama bilemiyorum ve ben burada çileden çıktım kendi gününü gün ederken kız yoluna devam etme kararı alınca battı ve yavrum o devam ederken bırak sende yoluna bak. Arkadaşı Maggie akıl vermese hâlâ eski sevgilisini affetmeyi düşünüyor bir de böyle arkadaşı ve Max'ı nereden bulabiliriz acaba? Işte her neyse bakalım neler olacak.
2022 70. kitabı
The Summer Proposal Ben Vi Keeland'ın kitaplarını genel olarak beğendiğim için bu kitaba da beğeneceğimi bilerek başladım. Fakat aşık olacağımı hesaba katmamıştım. Kitap bir tanıdığı aracılığıyla randevuya çıkan Georgia'nın Max ile tanışmasıyla başlıyor. Asıl randevu Max'le değilken kendisini randevu sahibi olarak tanıtması ve gerçeğin ortaya çıkmasıyla bir şekilde ilk tanışmayı sağlıyorlar. Aslında Georgia'nın bir nişanlısı var fakat kendisi İngiltere'ye gidip bir de utanmadan Georgia'mıza açık ilişki teklif ediyor ve adam gününü gün ediyor. Gabriel'e ne kadar sinir olduysam Max'e o kadar hayran kaldım. Eğlence, çok düşünceli anlayışlı ve Georgia'ya gerçekten çok değer veriyor. Max'in ailesiyle olan iletişimi ve birbirlerine olan sevgileri de kitaba sıcak bir hava katmıştı. Aralarındaki ilişki oldukça samimi ve tutkuluydu. Gerçekten kitabı bu kadar çok seveceğimi düşünmemiştim ama iyi ki okumuşum diyorum. Ayrıca Maggie karakterine de değinmeden geçemeyeceğim. En yakın arkadaş ödülü diye bir kategori olsaydı ödülü almaya hak kazanırdı. Keşke onun da hikayesi olsaydı seve seve okurdum.
Yoda
2022 37. kitabı
Kitap komik kör randevu ile harika başladı. Max ne kadar komikti ya lkadjds Georgia'yı sevdim ama eski nişanlısına bağlılığına bazen anlam veremedim. Kontrol manyağı olduğu için ne iş ne aşk hayatında karışıklık istememesine, ilişkisine değer vermesine -açık ilişkiye karar vermişler nişanlısı gününü gün ediyor- hak vermeye çalışıyordum ama Max'e karşı emin değilmiş gibi davranınca biraz canımı sıkmadı değil ama neyse ki her eve lazım bir adet Max neşemizi yerine getirdi. Ayrıca nişanlısı Londra'da fink atıp istediği insanla dolaşsın, sen hala onu düşün... Bence gittiğinden beri aralarındaki aşk çoktan bitmişti; eski günlerden kalan bir sevgi veya alışkanlık kalmıştı. Tabi bu zaman içinde Max ile tanışması ile bunu daha iyi anladı. Bazen kitabın içine girip sırtından itip yeter bu kadar şüphee git Max ile takıl artık demek istedim. O kadar çok düşünüyordu ki... Georgia'nın Max'in ailesi ile tanışması ve Max'in ailesini sabah 6'da arayıp Georgia'yı anlatması kdfdsfkds Max'e bayıldım. Peki o eski gerizekalı nişanlısının bunların görüştüğünü öğrenince Londra'dan geri dönüp tekrar Georgia ile birlikte olmak istemesi? Bundan sonraki olaylar bana kopuk geldi sanki başlangıca göre belki de düşük geldi bilemiyorum bu yüzden 7 verdim yoksa 8'i hak etmişti xx Bir solukta okunabilecek eğlenceli kitap xx Sevgiler.
Aşk

Vi KeelandYazar · 36 kitap
Vi Keeland, Amerikalı bir yazardır. Kitapları New York Times ve USA Today listelerinde en çok satanlar listesine girmiş olup, dünya çapında çevrilmiştir. Almanya, Brezilya ve ABD'de en çok satanlar listelerinde yer aldı. Romanlarından on dördü New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer aldı ve Bossman adlı romanı ile hem The New York Times hem de Wall Street Journal en çok satanlar listelerinde 1 numara seçildi. Kısa öyküleri Dry Spell, The Merry Mistake ve Scrooged, Passionflix tarafından filme çevrildi. Uzun metrajlı romanı Egomaniac'ın filmi şu anda TaleFlick tarafından senaryolaştırılmaktadır. Keeland, Ocak 2013'te ilk romanı First Thing I See'yi yayımladı. Bunu yayınlamayı hiç düşünmemiş olsa da, Sandy Kasırgası'nın verdiği hasar nedeniyle evinden çıkarıldıktan sonra şansını denemek istemişti. O zamandan beri otuz bir uzun roman yayınladı ve çalışmaları yirmi yedi dile çevrildi. Ayrıca animasyon oyunları olarak da mevcuttur. Brower Literary & Management'tan Kimberly Brower tarafından temsil edilmektedir. 2016'da Keeland, çalışanlarından birine aşık olan bir patron hakkında bir kitap olan Bossman'ı yayınladı. Kitap, The New York Times ve Wall Street Journal[17] en çok satanlar listelerinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. 2021'de Keeland, yakışıklı bir sağdıç için düğününü dağıtan bir kadın hakkındaki romanı The Invitation'ı yayınladı. Kitap, Wall Street Journal en çok satanlar listesinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. Keeland, bir dizi çağdaş aşk romanında Penelope Ward ile işbirliği yapmıştır. Bunlardan ilki, Cocky Bastard (2015), patlak lastiğini tamir eden bir adamla aşk yaşayan bir sürücüyü konu alır. Kitap, USA Today ve New York Times'ın en çok satanlar listesine girdi. Kitabın adında geçen "cocky (ukala)" kelimesi, aşk romancıları arasında başlıklarına ekleme eğilimi başlattı. Keeland, ilkokuldan beri tanıdığı bir adamla evlidir. Üç çocukları vardır ve Long Island'da yaşıyorlar. Vi Keeland yazarlığa başlamadan önce bir avukattı ve vergi hukuku alanında uzmandı.