2022 99. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2022 01:39
Bergüzar ve Alpaslan birçok şey yaşamışlar, birçok şeyle sınanmışlardır. Aşklarını yaşama, artık mutlu olma zamanı geldiğinde ise acı günler onları beklemektedir. Bergüzar yaptığı seçimlerin sonuçlarına tek başına katlanmak zorunda kalırken, Alpaslan hem kendini hem Bergüzar’ı hem de ailesini cezalandırmaktadır. Neyseki aklı geçte olsa başına gelmiş ve artık yan yana, el ele olmaları gerektiğini fark etmiştir. Açığa çıkan gerçekler ve saklanan sırlar tek tek ortaya çıkarken, tekrar aşkları sınanacak, Bergüzar daha zorlu acılarla yüz yüze gelecektir. Ancak bu sefer Alpaslan ve kocaman ailesi yanındadır. Alışmaya başladığı hayatı ve o hayatta yeni tanıştığı insanlar bundan sonra onu yalnız bırakmayacaktır. Yapılan anlaşmaların hükmünü yitirdiği gün geldiğinde ise fırsat kollayan düşman hiç beklemedikleri bir şekilde karşılarına çıkacak, onları yeni bir sınavın beklemesine neden olacaktır. Her şeye rağmen Bergüzar ve Alpaslan yan yana durmayı başarabilecekler midir? Abre adının hakkını vererek benim bol bol gözlerimi doldurdu. Bir yandan gülerken bir yandan da ağladım. Yazarın her duyguyu iç içe yaşatabilme olayını çok seviyorum. Kalabalık bir aile, yıkılmaz dostluklar ve kalbinizde hissedebileceğiniz bir aşk… Ailenin her ne olursa olsun birbirine destek olması ise ayrı güzel. Olay üstüne olay yaşanan dolu dolu bir kitaptı. Bergüzar ve Alpaslan’ı bu kitapta biraz daha farklı okuyoruz ve bu değişim açıkçası hoşuma gitti. Aynı zamanda ailenin geri kalan üyelerini çok özlemişim.Bu kitapla beraber çok seveceğimiz yeni karakterler de aileye katılıyor. Bitmesin diye o kadar yavaş okudum ki... Son olarak bu aile ile mutlaka tanışmalı Bergüzar ve Alpaslan’ın yaşadıklarına şahit olmalısınız.
Esmerim - AbreAslıhan Güngör · Müptela Yayınları · 202263 okunma