2022 35. kitabı
Okunma: 28 Ekim 2022 20:06
Most Of All You, Mia Sheridan’ın hayranlık uyandıran bir başka öyküsü... Mia gerçekten kalbimizi ısıtan, duygusal, romantik ve benzersiz olay örgüleriyle dolu çok iyi hikayeler yazıyor. Gabriel ve Ellie’nin hikayelerinin detayına girmek istemiyorum ikisi de zorlu geçmişlerden gelmişler ve birbirlerini bulup bu kadar uyumlu olmalarında en büyük etken geçmişleri. Gabriel hayran kalınası bir kahramandı, aşık olmamak mümkün değildi. Crystal ise bir çok kişinin ilk bakışta yargılayacağı bir hayata sahipti, çoğumuzun yapmayacağı seçimler yaptı. Hikayeye alışmam biraz zaman aldı. 2 puan kırmamın sebebi aşırı “slow burn” yazılmış olmasıydı. Başlangıç çok zaman aldı, karakterler kitabın yarısını geçince ancak yakınlaşabildiler. İlgimi korumak için zorlandığım zamanlar oldu ama son bölümler çok güzeldi. Karakterlerin beraber iyileşmeleri ve ruhsal olarak gelişmelerinde birbirlerine yardımcı olmaları çok etkileyici kısımlardı. Gabriel’in yakınlaşma ve dokunma korkusunu atlatma kısmı çok oldu bittiye gelmiş orayı biraz daha duygusal ve yavaş yavaş bir şekilde ilginç kılabilirdi yazar. Çok kısa zamanda normal bir insandan farkı kalmamıştı Gabriel’in, yani onun aşması gereken korkusu bir anda yok oldu gibi oldu. Dediğim gibi eksikleri var Archer’s Voice’e tüm kalbimi bırakmıştım bu kitap da onun kadar hemen okumalısınız diye önereceklerimden değil ama ondan ayrı düşünecek olursak çok iyi yazılmış romantik kitaplar arasında.
Most of All YouMia Sheridan · Forever · 2017621 okunma