2022 332. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2022 09:42
Bu kitabı okurken şunu söylüyorsunuz direk.. ebeveynlerimizi biz seçmiyoruz.. 7 çocuk.. Ethan, Lex , Noah, Gabriel, Evie, Delilah ve Daniel Hepside böyle bir hayata gelmemiş olmayi diyenler çocuklar. Çünkü istirmarcı , şiddet eyilimi olan anne ve babanin çocukları onlar. Yaşadığı olumsuz olaylardan sonra çocuklarına şiddet uygulayan acımasız bir adam ve tek yaptığı çocuk doğurmak olan asla korumayan ;tam tersi her şeye sessiz kalan bir kadın.. 15 yaşında kaçıp kendini ilk kurtaran Lex oluyor. Fakat yaşadıkları kendinde derin izler bırakıyor. Yıllar gecsede başarılı bir insan olarak hayatına devam etsede geçmişi silmek kolay olmuyor. Anne 'nin hapishanede ölümünün haberi ile eski yaşananlar tekrar gözünün önünden geçiyor. Miras kalan evi halk evine dönüştürmek istiyor Lex. Tabi tüm kardeşlerden izin alarak. Ve bu sefer yaşananlar her bir kardeş açısından tekrar hafızalarda canlanıyor. Psikolojik gerilim tarzını seviyorsanız eser size göre evet. Ama akıllardan kolay silinmiyor bilginiz olsun.
Kız AAbigail Dean · Epsilon Yayınevi · 033 okunma