2022 120. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2022 19:41
Merhaba arkadaşlar! Bugün size #mükemmellikayrıntılardagizlidir adlı bir eser ile geldim. Sürekli kişisel gelişimi öneriyorum sizlere az çok size iyi şeyler kattığı için. Lakin kişisel gelişim okurken sıkılan bir kitle var. İşte o kitleye hitap eden bir eser. İçeriği roman ama kişisel gelişim tadında ilerlemiş. Çok iyi değil mi? :)) Gelelim konusuna iki zıt karakterde olan kadınların hayatlarına konuk oluyoruz. Bu hayatın içinde kendi ruhuyla savaşan, yanlış adımlar atan ve o yanlış adımları doğru yola çevirmeye çalışırlarken bir çok yerde kendimizi de eserin içinde görüyoruz. İnsan ne zaman kendi benliğini bulursa o zaman doğru yolu bulmuş oluyor. Asıl önemli olanın kendi varlığının olduğuna inandığı gün mutlu oluyor. Onlar böyle,şöyle düşünecekler diye düşüneceğimize, ben buyum deyip olan halimizi kabul ederek beğenerek daha iyi olmaya adım atmalıyız. Kendiden menün olmayan bir karekter olduğunuz zaman mutsuzduk peşinizi bırakmaz. Kendinizi görün keşfedin ve olmasını istediğiniz kişi olun. Sadece sizin ne istediğiniz önemli buna inanıp o doğrultuda hayatınıza devam edin. Bunları unutanlar, eseri okurken hatırlamış oluyor. Her detayında yaptığımız hataları bir tokat gibi yüzümüze vuruyor. Ve olması gerekeni yapmamız için bizi teşvik ediyor. Sizde okurken hayatınıza iyi anlamda dokunan eserler arıyorsanız bu eseri alın ve okuyun. Severek okuduğum bir eser oldu. Yazarın kalemi daim olsun.
Kişisel Gelişim
Mükemmellik Ayrıntılarda GizlidirSevgi Perek · Devinim Kitap · 202232 okunma