2022 506. kitabı
Ah be Zeynep! Ben şimdi nasıl anlatayım seni, yarım kalmış hikayeni. Seni hem çok sevdiğimi hem de sana nasıl kızdığımı. Senin sustuklarını ben nasıl susacağım. Hikayeni okurken hissettiklerimi nasıl dökeyim kelimelere? Kusura bakmayın arkadaşlar, evet bir #kitapyorumu yazıyor olmam gerekiyor şu anda ama Zeynep’in hikayesi öyle derinden etkiledi ki beni, okurken öyle çok konuştum ki Zeynep’le hala ona söyleyeceklerim var dilimde de ondan böyle başladım yorumuma. Bu kitabı okuduktan sonra sizde hak vereceksiniz bana biliyorum. #zeynepumudadüşmek daha ilk sayfadan sizi içine alan, duru bir dille yazılmış, bana adeta bir #fakirbaykurt kitabı okuyor hissi veren muhteşem bir roman. Değerli büyüğüm ve meslektaşım @_basri_avci yazmamış, çizmiş adeta bu hikayeyi. Sizi de içine alıyor karakterler hemen ve okumuyor yaşıyorsunuz onlarla birlikte. Toroslar’ın eteklerinde bir köyde kendi halinde bir hayat süren Zeynep’in, görür görmez yüreğini #aşk ateşiyle yakan Yunus ile karşılaşması ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor bu kitapta ama böyle bir cümle ile özetlenecek bir hikaye değil. Günümüzde unutulan bir #masumiyet var Zeynep’in aşkında. Beni çok kızdıran hadi ama Zeynep yapma artık dedirten bir #gurur ve #inat var. Hem kor gibi yanış hem de bunu #ölesiye gizleyiş var. Size diyebileceğim tek şey mutlaka bu kitabı okumalısınız. Yunus’a ve Zeynep’e sizde kızmalı ama yine de umutla sonunu beklemelisiniz bu aşkın. Ve kitabı kapattığınızda siz de benim gibi uzun süre veda edememelisiniz Zeynep’e.Hatta belki siz de benim gibi kendi sonunuzu yazmalısınız bu hikayeye. @1kitap.ve.kahve canım okurken döktüğüm gözyaşlarımın hesabını bir ara sormalıyım sana ama bu nefis kitap tavsiyen için teşekkürler iyi ki okudum.Arkadaşlar sizde #mutlakaokuyunderim bu kitabı Sağlıkla ve kitapla kalın
ZeynepBasri Avcı · Az Kitap · 202176 okunma