2022 64. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2022 21:19
Merhabalaaar ;) Yeni bir inceleme ile okumalarıma hız veriyorum. Polikuşka eserini elinize aldığınızda bitirmeden bırakmayacaksınız o kadar akıcı ve etkileyici bir kitap. Polikuşka sahtekarlık ve hırsızlık yapmış, herkesin çiğneyip geçtiği bir kahraman. Çocukları ve karısıyla yokluk içinde yaşayan bir köleyken toprak mülkü hanımı ona bir görev verir. Bu görevi yerine getirmek onu toplumda yükseltecektir. Sahip olduğu kimlikten kurtarıp özünün iyi olduğunu kanıtlayabilmesi için büyük bir fırsattır.Hayat buna müsade edecek mi? Polikuşka toplumun ona dayattığı 'hırsız' damgasından kurtulacak mı? En dindar olanların bile parayla değiştiğini gösteren iç içe geçmiş birkaç insan yaşamının farklı noktalarıyla sarsan kitapta çıkarılacak çok şey var. Toplum baskısının insan hayatındaki etkisi... Birinin hayatına mal olan ve lanetli olduğuna inanılan paranın, bir başkası için yaşam demek oluşunu gözler önüne seriyor... Peki İnsanları damgalamak onların gelecekte yapacakları şeylere iter mi? . Kitabı kesinlikle okuyun beğeneceksiniz. Kitaplarla Kalın
PolikuşkaLev Tolstoy · Milli Egitim Basımevi · 19463,557 okunma
İnceleme için teşekkür ederim keyifli okumalar 😊📚
Tolstoy en sevdiğim yazar bu ay bende okuyacağım bu öyküyü