Operatöre Bağlanıyorsunuz inceleme
2022 3. kitabı
Bugün bugün okurken yüzümde kocaman bir tebessümle okuduğum yer yer beni kahkahaya boğan Operatöre Bağlanıyorsunuz kitabıyla geldim.O kadar tatlı bir kitaptı ki...Serce ve Ceyhun'un konuşmalarını okumak çok eğlenceliydi( ꈍᴗꈍ)Kitap boyunca sürekli ne zaman yüz yüze karşılayanlar diye merak ederek okudum ve galiba sonunda istemediğimi aldım ikinci kitabı iyi ki almışım hemen sarıldım tabii Bu sefer ikinci kitabı yavaş yavaş okuyacağım hemen bitsin istemiyorum. Karakterlerin samimiyeti çok hoşuma gitti.Kitabı kendisinin ağzından okuduğumuz ana karakterimiz Serce beni davranışlarıyla olsun sözleriyle olsun her zaman şaşırtmayı başardı hiç böyle bir karakter okumamıştım okurken baya eğlendim kitapta ilerledikçe de alıştım artık Serce'yse her şey beklenir...◉‿◉ Ceyhun'un başta ki davranışları ne yani erkek karakterimiz bu mu dedittirse de sonra tabi onda da gelişmeler oldu sonralarda kendini sevdirtti:) Tabii bunların yanında Hazal,Radaf Rafet gibi kitabın içine girip kavga etmek istediğim karakterlerde vardı neyseki benim yerime Serce onların ağzının payını fazlasıyla veriyor bu yüzden mutluyum,huzurluyum( ͡° ͜ʖ ͡°) Yazarın yazım dili gayet güzel ve akıcıydı orijinal bol keyifli bir gençlik kitabı arıyorsanız mutlaka tavsiyemdirr
Operatöre Bağlanıyorsunuz - 1K. Kübra Berk · Ephesus Yayınları · 20215,2bin okunma