2022 378. kitabı
Herkese merhabalar... Sizlere yine harika bir kitap ile geldim. @osmanbalcigil kalemi söz konusu olunca her kitabı ayrı bir özen ve araştırma sonucu yazılmış. Her bir kitabını son sayfasına kadar da soluksuz okursunuz. Eğer hala kalemi ile tanışmamışsanız bu söylediklerimi abartı olarak görebilirsiniz. Ama tanışıp, okuyanlar benim ne dediğimi çok iyi anlayacaktır. Ve bazen bir kitap okursunuz o kitap size ışık tutar. Bilmediklerinizi, biliyorum sandıklarınızı size gösterir... İşte öyle bir kitap bu kitap... Belli bir tarih ve sıralama ile yazılmış o olay örgüsü ve akışı içinde kendinizi kaptırıp altını çiereke okumak isteyeceğiniz #terskanatlışahin öyle kitaplardan... İkinci Dünya Savaşının soğuk nefesini her an ensesinde hisseden Türkiye'nin savaşa girmesini engellemek ve yahudileri korumak için uğraşan bir komitedir Ters Kanatlı Şahin... Casuslar, Ruslar, Yahudiler, ajanlar, diplomatlar, Ermeniler, milliyetçiler,... Hepsinin iç içe olduğu ve gerçek ile kurgunun birleştiği fevkalade bir kitap. Türkiye - Ortadoğu - Avrupa üçgeninde geçen gerçek olaylar ele alınarak yazılmış bir kitap sizi bekliyor. Bir soluksuz okuduğum kitap daha... Bazı kitaplar anlatılmaz okunur... Keskinlikle tavsiye ediyorum.
Ters Kanatlı ŞahinOsman Balcıgil · Destek Yayınları · 2020537 okunma