Puan vermedi·320 syf.··Beğendi
· Huh! Nefes nefese kaldım yemin ederim. Nabzım normale dönsün önce Hah, tamam.
Kendisiyle ödül töreninde tanıştığım genç yazar @kiokranian ın @poyabir Kristal Kelepçe Ödülleri’nde Teşvik Ödülü alan kitabı Kâbus, muazzam bir kitap. Polisiye, gizem, gerilim, psikolojik unsurlar, macera, örgütler, uluslararası suç şebekeleri, kamuda usulsüz yapılanmalar gibi daha neler nelerle, örümcek ağı gibi işlediği kurgusuyla beni mest etti. Her zaman söylediğimi gururla tekrarlattın bana @kiokranian ; #eniyiyazarlartürkyazarlar Sen neymişsin Bundan sonraki ilk kitabının kristal kelepçeyi zorlayacağına bahse girerim.
Kahramanımız Ogün. İzole bir hayat yaşıyor çünkü bir rahatsızlığı var; Şizofreni. Ama tedavi görüyor ve kontrol altında. Bir internet haber sitesinin ortaklarından olan Ogün’e gelen bir mail olayların fitilini ateşliyor. Mailin kimden geldiği belli değil, ama görüntüler mide bulandırıcı. Eski gazeteci Ogün’ün gazeteci damarı kaynıyor ve kendi sitesine görüntüleri yüklüyor. Enteresan olan, gelen mail birden kayboluyor. Ama görüntüler istediği etkiyi yaratıyor, ortalık yangın yerine dönüyor. Görüntülerin medyaya düşmesi, polisin uzun süredir başka bir nedenden takibinde olduğu bu insanlara operasyon yapmasına neden oluyor. Ogün daha nelere sebep olduğunu idrak edemeden mailine gelen başka bir tuhaf maile tıkladıktan sonra, kendini, birbiri ardına gelişen karmakarışık olayların tam merkezinde buluyor.
Wuhuuuu Şahane, heyecanlı, çok keyifli ve oldukça tatmin edici Harikasın @kiokranian kutlarım
@kiokranian @mahzenyayincilik #arasgençtürk #kâbus #eniyiyazarlartürkyazarlar #türkedebiyatı #türkpolisiyesi #türkyazarlar #polisiyeteşviködülü #polisiye #gerilim #gizem #polisiyeroman #polisiyekitaplar #polisiyeokumakayrıcalıktır #polisiyeedebiyat #polisiyeyazarlar #kristalkelepçe2022 #kitap #okudumbitti #okudumokuyun @polisiyeokuyankadinlar