İlk romanı #kadıncinayetleri 2014’de, ikinci romanı #ölümfısıldargeceye 2018’de çıkan Verda Pars, yine aynı kahramanı #misliperin in başrolde olduğu üçüncü romanı #kızkardeşim ile huzurlarınızda. Verda Pars ayrıca televizyonda izlediğimiz #kocamınailesi ve #aşkyalanısever dizilerinin de senaristi. Bu kadar mı? Elbette değil; ayrıca Bilgi Üniversitesi’de de öğretim görevlisi. Bu kitabında da polisiye yazarı Misli Perin ile beraber çekirdek arkadaş grubu Selim ve Şule, ex aşkı Kemal (ki kendisinden hiç hazzetmiyorum) de var. Bir bonus da var kitapta. Misli kadar benim gibi okurların da mutlu olacağı yeni karakterler de var. Bu karakterin yakışıklı ve 1.85 olması da önemli bir detay.
Misli Perin #marmaris ten dönmüş, #feneryolu ndaki apartman dairesi müteahhite verildiğinden onu boşaltması gerekiyor. Arkadaşları Selim ve Şule’de kalıyor. Eski komşularından birinin kızı olan Seçil kayıp bir arkadaşını bulmasına yardım etmesini istiyor. Ne de olsa polisiye yazarı, anlarmış bu işlerden. Arıyor soruşturuyor kızı ama kız sağlam ayakkabı çıkmıyor, neticede kızı da bulamıyor. Gerçi pek de üzerinde durmuyor. Evini boşaltmak için gittiklerinde tamamen boşalmış olan apartmanda bir kadın cesedi bulunuyor. Ceset kimin? Bingo! Seçil’in kayıp arkadaşı Müjde. Haydaaa değil mi? Değil işte, daha neler neler çıkıyor, akla hayale gelmez. Misli bu, rahat durur mu? 1.85 lik komiser ile beraber katilin peşine düşüyorlar. Buldukları sadece katil de olmuyor üstelik
En hızlı okuduğum kitaplardan oldu. Başlamam ve bitirmem toplam 10 saati bulmadı, zira sevgili @verdapars elinizden bırakamayacağınız lezzette bir kitap yazmış. Ayakta alkışlıyorum, öpüyorum yanacıklarından
@verdapars Yitik Ülke Yayınları #verdapars #kızkardeşim #türkedebiyatı #eniyiyazarlartürkyazarlar #türkpolisiyeroman #polisiye #polisiyeedebiyat #polisiyeroman #polVerda ParslarYitik Ülke Yayınlarıokumakayrıcalıktır #iyipolisiyeiyiedebiyattır @polisiyeokuyankadinlar #book #bookstagram #bookstagramturkey #booklover #bookaddict #booknerd #kitap #kitapönerisi #kitapsevgisi #okudumbitti #okudumokuyun #engüzelhediyekitaptır