2022 122. kitabı
Okunma: 24 Kasım 2022 01:07
Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere roman tarzında yazılmış bir kitapla geldim Kitaba geçmeden önce söylemeliyim ki okurken çok etkilendim ve yine bir solukta okuduğum, elimden düşürmeden bitirdiğim bir kitap oldu. Sarp ve Berk. Yakın arkadaş ama ters karakterler. Sarp hiç beklenilmeyen Cansu için evlilik teklifi yapacağı sırada Berk bunu engellemek için elinden geleni yapar ama bu evlilik teklifinin olmama sebebi ise Cansu'dur. Sarp olaydan sonra inzivaya çekilir ve kendine hedefler koyar. Geçmişinde olan Yaprak'ı da unutamaz. Hedefleri de bir bir gerçekleştirmeye çalışır. Bunun için şirkette çalışır ve okumak için Kocaeli'ne gider. Buradaki hayatı ise daha değişiktir ve aslında aklındakileri yapmaya da başlar. Bakalım Sarp aşkına kavuşacak mı? Hayallerini gerçekleştirebilecek mi? Babadan kalma şirketiniz olsaydı ve zengin olsaydınız yine de hayallerinizin peşinden gidip tekrardan okur muydunuz? Çok beğenerek okuduğum bir kitap oldu Yazarın da dili akıcı ve sadeydi. Elimde akıp gitti. Daha uzun yazsa daha da okunurdu. Tavsiyemdir Yazarımızın kalemine sağlık
TersÖmer Özen · 5 Şubat Yayınları · 202137 okunma