Bu seri bitince yerini nasıl dolduracağımı bilmiyorum. Pegasusun yenileri de basmadığını bildiğim için ufak bir depresyon yaşıyorum şimdiden.
Serinin daha çok sevdiğim kitapları vardı ve bu iki karakterden beklentim çok büyüktü. Güzeldi çok güzeldi ama mükemmel değildi.
Güçlü bir büyücü olan İlizyonlar Kraliçesi Sabine, üvey abisinin isteğiyle en büyük düşmanları İblis Kral Rydstrom'u kaçırır.
Bir kehanete göre ikisinin çocukları güçlü bir silahı canlandıracaktır. Sabine hamile kalmak için rehin aldığı bu adama karşı hissetmemesi gereken duygular hissederken Rydstrom ise bu cazibeli kadından kurtulup tahtını geri almaya kararlıdır. Tahtını geri aldığında ise Sabine kraliçesi olacaktır.
"Kalbin çok güçlü," diye mırıldandı etkilenmiş bir ses tonuyla. Başını kaldırınca adamın gözlerine baktı. "İkimiz için de atıp atmayacağını merak ediyorum."
Rydstrom dişlerinin arasından, "Benimle beraberken hep böyle olsan kalbim senin olurdu," dedi.