Puan vermedi·456 syf.····Okunma: 03 Kasım 2022 00:19 Bugün uzun zamandır okumadığım bir tür olan bilim kurgu ile karşınızdayım. İçinde fantastik ögeler de bulunuyor.
Filmleri, kitapları fazlasıyla rağbet gören Uyumsuz serisinin yazarına ait bir kitap. Bu yüzden Uyumsuz serisinden önce Seçilmiş Olanlar’ı okumak benim açımdan daha iyi oldu yoksa beklentimi fazla yükseltirdim.
Büyüye kapılarını yeni açan bir dünyaya aynı zamanda dünyaya zarar veren bir varlık da gelmiştir. Ve Karanlık denen o varlığa karşı savaşacak 5 genç seçilir. Dehşet ve ölümle süren yıllar sonunda seçilmişler Karanlık’ı yenmiştir. 10 yıl sonra hala halk için kahraman konumunda olsalarda psikolojik olarak maalesef toparlanamamış olanlar var grubun içinde.
Ve 10. Yıl kutlamaları 5 seçilmiş dostu kötü bir sürpriz ile karşılar; içlerinden birinin ölümü ile. Bu ölüm aslında hiçbir şeyin bitmediğini, aksine her şeyin yeni başladığını göstermektedir.
Kitabın farklı bir konusu vardı, gerçekten ilgi çekiciydi. Fakat kitabın içindeki olayları anlamak zor oldu benim için, ki kitap bitti ama hala ne olduğunu anlamadığım kavramlar var. Kitap yarısından sonra heyecanlanmaya başladı. Ve ben son kısımları daha çok sevdim. Ters köşe yapan birkaç nokta oldu ama daha çok detaylandırılmış duygular okumak isterdim.
Beklentiyi yükseltmeden okuyabileceğiniz bir genç kurgu.