2023 2. kitabı
Kitap okumak bildiğiniz üzere en sevdiğim aktivitelerde her zaman ilk sıradadır. Ekmek gibi su gibi ihtiyaç duyarım. Eksik kalınca çağırır beni yeni kitaplar, göz kırparlar her çantamda cüzdan gibi taşıdığım yeni tabirle okumalık kitaplarım. Yazın ameliyat olduğum sırada bana ilk hafta canım ablam @adeviyetastekin bebek gibi baktı. Biz aslında çok farklıyız aynı ailenin farklı renkleriyiz ama birbirimizi öyle güzel tamamlarız ki, en derin muhabbetleri hep birlikte yaparız. Anlatmadan anlarız çoğu zaman mutluluklarımızı, yılgınlıklarımızı. İşte o bana baktığı bir haftada birlikte kahve kitap saatleri yaptık tadına doyulmaz. Birbirimize kendi dünyalarımızın kapılarını açtık ve kitaplar emanet ettik. Bu üç kitap ablamın okumam için emanet ettikleriydi ama şu sıralar vicdanımı rahatlatmak için çalıştığım uzmanlık sınavı yüzünden elime bir türlü alamadım. İlk kitabı #doğudaaşkböyleyazilir 'la başladım okumaya kitapta Bakî, Ahmet Paşa ve Şeyh Galip'in aşk yolunda çektiklerini @1fatihduman muhteşem bir edebiyatla aktarmış. Fatih Duman'dan okuduğum ilk kitaptı,sanki 224 sayfalık bir şiir okumuş gibi tat aldım okurken. Dilini sevdim olayları aktarırken geçmiş ve bugün arasında kurduğu bağlantı gayet iyiydi. Lakin sanki olayların sonu çok belirsiz bağlanmış ya da ben çözemedim. Aşkı başkasından ziyade içimizde aramamızın hikâyesi. Okunası
Doğuda Aşk Böyle YazılırFatih Duman · Nesil Yayınları · 2020874 okunma