2022 55. kitabı
“ Ama ilk zarar gören hep ben oluyorum, dedim, gözlerimi kapalı tutarak. “ Belki de kaderim Deirdre’den farklı değildir,” diyerek son sözü söylediğimde sıcak kollarından kurtulup odadan hızla çıktım ve kendimi büyük, acı bir boşluğa bıraktım.” “ Çok gizli bir birlik olan Isolation Unity lideri James Hunter, o gece görünmez olmayı başaramamıştı. Ailesinin baskısı yüzünden evden kaçan Beren Soydan ise aynı gece yolunu kaybetmişti. James ile Beren'in kaçınılmaz karşılaşması gerçekleştiğinde James'in izleyebileceği tek bir yol vardı: Tehlikeyi yok et ve yoluna devam et. Ancak bu tehlikenin, masum bir genç kız oluşu tüm kararlarını çıkmaza soktu. James, nam-ı diğer Lacivert, beklenmedik bir anda tehlikeli hayatına konuk olan Beren'i korumak için kurallara karşı gelir. Beren ise kendini hayal dahi edemeyeceği bir teknolojinin ve aksiyonun içinde bulurken, hayatında gördüğü en olağanüstü adamla birlikte bilinmezlikle dolu bir maceraya sürüklenir. Peki, James Hunter, genç kızı korumaya çalışırken mekanik duvarlarının ardında sakladığı duygularına karşı kayıtsız kalmayı başarabilecek midir?” Bilim kurgu, fantastik tarzı şahsen çok tercihim olmaz. Yazarımız @t.y.mazer serinin ilk kitabı olan #lacivert ‘i farklı tarzlarla öyle bir harmanlayarak okura sunmuş ki her sayfada yok artık dedim ve kızımız Beren’in kafa seslerine gülerken sayfalar su gibi aktı. Evden kaçan kızımız Beren, gizli bir birlik için çalışan Lacivert. Farklı hayaller ve hayatlar derken ikilinin bir araya gelmesi.Sonrası mı ilginç olaylar, aksiyon, üstün teknolojinin yer aldığı bir mahzen ve aşk. Soluksuz bir okuma oldu benim için sonu ise okuru hemen ikinci kitabı okumaya sevk edecek bir şekilde bitti. Aşk kapıyı çaldı lâkin kafalarda soru işaretleri çok çözümlemek için okumaya devam..İkinci kitap bitiminde görüşmek üzere canlar.. T. Y. Mazer
LacivertT. Y. Mazer · Artemis Yayınları · 20202,517 okunma