Kontrast // Ufuk Bulut
Merhabaaa sayfa sayısı az olmasına rağmen içerik olarak dolu olan bir kitapla geldim.Yazarımız çok hassas,insan okudukça etkileyen bir konu ele almış.Okurken her duyguyu yaşıyorsunuz.Çünkü acı ve gizemlerle dolu bir kitap.
Haluk ve Ferda üniversitenin ilk gününde karşılaşırlar ve zamanla çok iyi arkadaş olurlar.Her ikisi birbirinin geçmişini sorgulamazlar.Fakat her iki insanın geçmişi travmatik olaylarla doludur.Haluk çok zeki olduğu kadar insanlara karşı mesafelidir.Okulu bitirmeden hemen bir iş bulur.Burada hayatına dahil olan kişilerle hayatının yönü değişir ve bir çok şey ortaya çıkmaya başlar.Haluk tam sınav zamanında birden kaybolur.Tekrar döndüğünde Ferda karşısında bambaşka bir Haluk bulur.
Haluk döndükten sonra onunla konuşmak ister ve Ferda'ya geçmişinden bahsetmeye başlar.Ferda da Haluk konuşmaya ve açılmaya başlayınca gölge gibi takip eden geçmişinden bahsetmeye başlar.Haluk ve Ferda artık tamamen birbirlerine neler yaşadıklarını dinledikçe şaşkınlık duyarlar.
Bu iki insan küçücük çocuk yaşta yaşamamaları gereken şeyler yaşamıştır.Biri istismar edilen çocukken diğerine ailesinin elinde oyuncak olan çocuk.
Hayat işaretlerle doludur.Ne kadarının varlığını fark edip algılayabilirsen hayatın o seviyede değişir. g.deniztel@gmail.com
@ufk.bulut yazarımıza ait #kontrast kitabını @haimeli123 moderatörlüğünde birlikte okuduk. Ayrıca yazarımıza çok teşekkür ederim.
#kontrast#ufukbulut#tilkikitap#okudumbitti#kitapokuyalim#book#herkitapyenibirdünya#eniyidostkitaptır#kesfetteyiz#kesfet#kitapokutun