Mükemmel
2022 22. kitabı
Kesinlikle fantastik seviyorsanız okumanız gereken bir kitap, o kadar bayıldım ki spoi vermeden anlatamam. Spoi vardır! ( Tamamı spoi...) 100 yıl önce dünyaya kaçırılmış varisler var. Bunlardan ikisi de nova ve ayzer. Kitap novadan anlatılıyor. Alfinler dünyaya gelip varislerini alıp elementale gidiyorlar. Ateş hava su toprak krallıkları var. Getirilen kişilere bazı şeyler yapıyorlar hangi kralliklardan olduklarını öğrenmek için. Novanin kimliğindeki doğum tarihi toprak burcu olduğunu gösteriyor ama aslında tarih yanlış ve nova su burcu. Ama 100 yıl önce olan bir savaşta su krallığı yok edildi. Nova bunu saklıyor ama çok sürmeden öğreniliyor. Bide ateş lordumuz var. darenim ya çok seviyorum. Bu novayı deli olarak anlıyorlar, su burçlarını. Nova nefret edilen ve sevilmeyen oluyor herkes tarafından dislaniyor hava krallığından lordumuz Sina nova için sarayının kapılarını açıyor, Sina ölen su lordunun arkadaşı. Su lordu arın ölmedi tabikii de ilmekte. İlmek cehennem veya cennet değil Araf gibi bir yer. Arını ilmekten çıkarmak için novanın 7 ölümcül günahı işlemesi gerekiyor. kibir, şehvet, haset, oburluk, açgözlülük, tembellik ve öfke. Bunlari yapıyor ve arını ordan kurtarıyor. Olaylar olaylar aşırı güzel bir kitap okurken hiç sıkılmadım tavsiye ederim.
Lordlar ve VarislerN. G. Kabal · Martı Yayınları · 202210,3bin okunma