·127 syf.····Okunma: 03 Ekim 2022 21:04 Bu yazar ne yazsa okurum gerçekten. Under One Roof’tan sonra biraz aralıklı okumaya karar vermiştim kitapları ki hemencecik bitmesinler. Bir rs dönemimde koştu imdadıma bu kitap. Yazarın daha önce kitabını okuyanlar zaten dilinin oldukça akıcı olduğunu bilir, bu kitap da öyleydi. Ayrıca bu kitapta diğer kitaplarına göre daha az teknik terim vardı, ilişkiye odak daha fazlaydı.
Kitapta bir geçmiş zaman bir de şimdiki zaman arasında gidip geliyorduk. Erik ve Sadie’nin arasında geçenleri öğrenirken diğer yandan da şu an bunun onları nasıl etkilediğini görüyorduk. Kitap ne kadar 100 sayfa da olsa bana bir tık gizem unsuru abartılmış gibi geldi. Bir şeyleri öğrenmek için sürekli bir çaba halindeydim ama ne en ufak bir ipucu vardı ne de son bölümlere kadar yazarın söylemek gibi bir derdi vardı. Yani tamam, gizemin de bir amacı vardır ama 100 sayfa olmasa ve daha uzun olsa o zaman kaçıncı sayfada öğrenecektik ki? Bu beni bir tık üzdü ama olsun, sonu gayet güzeldi. Ben genel olarak sevdim.