2022 91. kitabı
Okunma: 07 Aralık 2022 00:00
Imre, gözünü açtığında farklı bir yerde farklı bir dünyada olduğunu anlar ve buna benzer bir an, bir devaju yaşadığı hatırlar. Hem her sey ve kişiler çok tanıdık hem de çok yabancı.. Olayların  peşine düşen Imre, evrenin ona gibi bir mesajı var kendi evrenine dönene bilmesi için ipuçlarını birleştirmesi gerekiyor. Dünya = Terra birinin paralel evreni olan ama aynı zaman da birbirinden iki farklı olan bu evren de kim ıyi, kim kötü, kim dost, kim düşman öğrenmek için  Imre neler  yapacaktır? Ve tabi ki aşk  Terra da Rüzgâr demekse Dünya' da kim? Gerçek Imre kendi evrenine dönebilmek ve paralel evrene geçiş yapabilmek için öldürülen insanlar, yapılan deneyler işe yarayabilecek mi? Bir düşünün bir uyanıyorsunuz ve herkesin aynı olduğu bir  evrene gözünüzü açıyorsunuz ne hissedersiniz? Galiba ben istemezdim Konu itibarıyla farklı bir kitaptı. Her iki evreni okumak kim kimdi neydi diye aklım karıştı. Yazarımız kurgusuna sevdim ama daha farklı bir şekilde anlatılabilir paralel evren konusunu Ama neler olacak Imre neler yapacak diye merak ederek okudum.
ParalexNil Berzek · Flora Kitap · 202218 okunma