İyiki Okudum
2022 15. kitabı
Okunma: 27 Kasım 2022 23:07
Öncelikle türkce klavye olmadigi icin yazim pek zor anlasilabilir. Bu yüzden kusura bakmayin. Kitap hakkinda fazla spoiler vermemeye calisacagim. Gülseren Hanimin okudugum 3. Kitabi ve gercekten iyiki aldim dedigim kitaplardan biri. Roman tadinda gercek hayat hikayelerinden yazilmis olmasi ayrica cok güzel. Kitabin 3 Ana Karakteri; Kenan Baran, Fadi ve Handan iyiki sizleri tanidim. Bazi yerlerde Kenan Baran'a bazi yerlerde Fadi ye kizdim ama onlarin hayat hikayelerini okudukca onlari daha iyi anladim. Cocuklugumuzda yasadigimiz kötü anilarin travmalarin gelecegimize ne kadar yansidigini ve bizleri ne nasil yönlendirdigini cok iyi anlatiyor. Hangi sorunumuzu veya yaramizi desersek altinda mutlaka cocuklugumuzda yasadigimiz kötü olaylar cikiyor. Tam bu hikaye böyle bitmemeliydi, Kenan böyle kaybetmemeliydi dedigim yerde aslinda Kenanin yani Kralin kaybetmedigini de anladim. Ve Gülseren Hanim sunu da cok güzel ifade etmis. Bu dünyada ne yasarsak yasayalim birlikte götürecegimiz kücük de olsa güzel seyler olmali.... Herkesin okumasini tavsiye ederim
Duygu ve Düşünce
Kral KaybederseGülseren Budayıcıoğlu · Remzi Kitabevi · 201521,8bin okunma