2022 107. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2022 13:54
Selamlaaar, Kitap 2 yazarımız tarafından yazılmış ve 2 farklı karakterin ağzından anlatılıyor. İki kişi tarafından anlatılan hikayeleri severim çünkü olayları başka bakış açısından görmeyi çok seviyorumm. 2 Yazarın yazmış olması olay bütünlüğünü kesinlikle bozmamış gayet güzeldi. Ben kitabı çok sevdim sevmemim nedeni ise hani çok aşırı iyi sağlam özgün bir konusu olduğundan değil fakat ben üniversite ordasında geçen cadıları, cadılar meclisini, ve büyüleri çok seviyorum. Bu kitabı da okurken aklıma izlediğim diğer diziler geldi tam bir dizi havasında izledim. Kitabımızın dili gayet akıcı ve anlaşılır hatta ilk kez fantastik tarzı okuyacaksınız bu kitabı seçebilirsiniz sizi yormaz. Seri kitap olacak sanırım ve seriyi giriş açısından da olayları cadıları anlamamız için giriş bilgi kitabıydı güzeldi. Dediğim gibi eğer bu tarz olayları seviyorsanız okumalısınız eminim siz de seversiniz. Biraz konusundan bahsedeyim. Oldukça sıradan bir hayatı olan ve bir cadı olduğunu bilmeyen Vivi Devereaux, Kuzgun adayı olduğunda kız kardeşliğin bir parçası olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Vivi için bu, yıllardır aradığı aidiyet duygusuna sahip olma fırsatıdır. Scarlett Winter ise bir cadı olduğunu her zaman biliyordur ve hayatı boyunca tek bir şey için hazırlanmıştır: güçlü bir cadı olmak. Scarlett için Kappa Rho Nu’nun başkanı olmak annesinin imkansız beklentilerini karşılamak için tek şansıdır. Ama geçmişinden gelen ve kalbinin en derinliklerinde taşıdığı sır ortaya çıkarsa her şeyini kaybedebilir.
KuzgunlarKass Morgan · GO! · 202252 okunma