Bir hız treni. Duygusal roller-coaster. Pow pow pow!
Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım, kitap tahmin edilebilir ve klasik konuları işliyor. Ama bu güzelliğine leke sürer mi? Hayır. HAYIR.
Ailesi tarafından terkedilen kardeşler var mı? Evet. Bunlardan biri melek, diğeri onun için her şeyi yapmaya hazır bir gri karakter mi? Evet. Meleğin başına bir şey gelir ve gri karakter bunun için ne olursa olsun yapmaya kararlı mıdır? Buna da evet.
Basit bir kurgusu var. Gerçekten. Belli bir yerden sonra bunlara öylesine alışıyorum ki kitabın sonunu okumasam da olur. Ama Lexi Hanım harika bir yazar.
Olayları ele alış şekli heyecanı sürekli canlı tuttu. Ne olacağını biliyor olabilirim ama nasıl olacağını bilmiyorum ve bu kitabı inanılmaz zevkli yapıyor.
Hedef kitlesi olarak zaten genç yetişkin denilmiş. Yani aslında bana hitap etmiyor. Ben bir hayli kartlaşmış oluyorum. Yine de çok eğlendim.
Oluşturulan evren, kişiler ve onların sırlarını öğrenmek benim için renkli bir yolculuk oldu. İkinci kitabı yumruklar ağızda bir şekilde bekliyorum çünkü çok berbat bir şekilde bitti. Merak, merak ve biraz daha merak...
14-18 yaş aralığı için güzel bir kitap olabilir çünkü ne çok fazla yetişkin ne de tamamen çocuk içerikli. Tam dozunda. He bu demek değil ki benim gibi yirmi beşlikler zevk alamaz. Alırsınız. Tatlış bir kitap.
Ama yumruklamak istediğiniz karakterlerden bolca var.