Senag

@Senagl
2022 41. kitabı
Okunma: 28 Ekim 2022 23:52
Selam! Bu kitap konusunda bir sürü yorum okudum ve hepsi çok iyi olduğu yönündeydi, bu sebeple ki; beklentim yüksekti. Kitaba oldukça pozitif başladım ve heyecanla kadın karakterimizle tanışmasını bekledim. Bu arada kitap, erkek karakter Jake'nin ağzından anlatılıyor ve çok fazla erkek karakter ağzından kitap okumadığım için bu yönden de farklı ve etkileyiciydi. Jake, çok iyi bir ceza avukatıdır. Soğuk karakteriyle herkese kök söktürürken, kendi halindeki yaşamında gayet iyidir. Bir gün yaşadığı bir olay vesilesiyle Chelsea McQuaid ve onun altı yeğeniyle tanışır ve hiçbir şey umduğu gibi gitmez. Kitap çok güzeldi. Karakterlere çabucak ısındım ve kendimi yakın hissettim. Kitabın başında altı çocuk olması bana fazla geldi ve yazar abartmış, diye düşünmüştüm. Ama öyle bir yazmış ki, hepsi çok şirindi ve kesinlikle yerindeydi. Jake'nin onlara uyum sağlaması hatta farkında olmadan aile babası moduna girmesi ama erkek olması, hatta bana kalırsa insan olması sebebiyle yer yer tereddüte düşmesi kesinlikle anlaşılırdı. Chelsea ise mükemmel bir karakterdi. Yazar dozunu iyi ayarlamıştı; ne aşırı saf ne de aşırı cüretârdı. Çocuklar ise cıvıl cıvıl ve hepsi ayrı bir karakterdi. Kitap akıp gidiyor ve dediğim gibi onlarla birlikte gibi kendinizi kaptırıveriyorsunuz. Yan karakter ve Jake'nin geçmişindeki Yargıç ise hikâyeye çok güzel bir yan katmıştı. Hayatımıza kimlerin elinin değebileceğini, neler katabileceğini ve karakterimizde nelere sebep olabileceğini bilsek şaşırırız ve bu konuda Jake, gayet iyi bir örnek. Kitabın yetişkin içerik olduğunu söyleyerek kesinlikle tavsiye ederim.
OnayEmma Chase · Nemesis Kitap · 2022899 okunma