Mektuplar
2022 14. kitabı
Okunma: 18 Aralık 2022 01:09
𝑀𝑒𝑘𝑡𝑢𝑝𝑙𝑎𝑟… Diğer okuduğum kitaplardan farklı olarak, Antoine ve Consuelo’un mektuplaşmalarından oluşuyor kitap.Fakat okurken, onların yaşadığı hasreti, birbirine duydukları hisleri, yaşadıkları duygusal acıları o kadar güzel aktarmış ki @gizemolcy . Okurken iç ısıtıyor, hatta bazı zamanlar öyle kaptırmışım ki kendimi, ‘neden öyle diyorsun, oysa o seni ne kadar da özlemiş.’ Ya da, ‘ah ah şu zamanda hangi genç senin kadar sabır eder.’ dediğim oldu. Ben kitapları tek yönlü okumuyorum.Yani her tarzdan kitap okurum.Yeter ki güzel olsun, vaktimi verimli geçirdiğimi, ya da duygusal manada iyi geldiğini hissettirsin. Bana gayet iyi hissettiren, yer yer hüzünlendiğim bir kitap oldu.Kızımın kütüphanesine kıymetli bir kitap olarak eklendi.Eline, gönlüne, fikrine sağlık @gizemolcy . Sen hep çevir, hep yaz emi… İyi ki karşıma çıkmışsın fuarda. Okumanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar. | Aişe Bozdemir Özsoy Gizem Olcay Mektuplar (1930-1944)
1000k
Mektuplar (1930-1944)Antoine de Saint-Exupéry · Timaş Yayınları · 2022136 okunma