Ah Tess ve kitapları diyorum..
2022 44. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2022 21:16
Polisiye, gerilim, cinayet diyince herkesin hayranı olduğu farklı bir yazarı vardır. Tess Gerritsen bu alanda sevdiğim yazarlardan biridir.. Kitaplarıyla uzun zaman önce tanıştım, mesleğinin doktor olmasına, tıp bilgisiyle romanlarına ayrı hava katmasına ve hayal gücüne baya hayran kalmıştım.. Çoğu kitabını özellikle " yörünge" yi de okuyun derim. Çırak kitabına gelirsek aslında yazarın uzun zamandır hayranı olarak başka kitaplarını okudum, Cerrah serisine bir türlü başlamak istemedim. Hani sevdiğin bir şey bitmesin istersin benimki de öyle bir düşünceydi.. Çırak, olay örgülerinin açık olduğu ama karmaşa ve heyecanın da olduğu, yine olmazsa olmaz küçük çaplı aşkın olduğu ve olayların çoğunu sonlara doğru baya eski yıllara bağladıkları şaşırtıcı sonla biten bir kitap oldu benim için. Akıcı ve okunabilir. Ayrıca bu serinin dizisi yapıldı "Rizoli& Isles" diye. Tabi onu da izlediğim için başta biraz karakter karmaşası yaşadım, çünkü diziyle kitabın çok alakası yok, başrol ve bazı olaylar dışında. Merak edenler diziye de bakabilir.
Çırak
Çırak