2017 43. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2017 02:07
Öncelikle arkadaşlar Demirkıran kafasını bol bol yaşayacağımı sandığım orjinal bi senaryo gibi geldi. O hevesle okudum okudum okudum.. 30 oldu 45 oldu bi gelişme olmadı. Meğer kitap sonuna kadar öyleymiş. Zorr güç bitirdim. Demirkıran okuyanlar bilir manyak gibi hayalgücü metabolizması çalıştırır bu değerli yazar. Lakin öbür romanlarındaki gibi yine hayal kırıklığı yaşadım.. Shakspare şemsiyeciye not göndermiş ya "Dostum siz sadece şemsiye yapın".. Buradan Demirkıran'a sesleniyorum "dostum siz sadece gelişim kitabı yazın" . Ha ayrıca sonlara doğru Tanrı'nın varlığını sorguladığı ve bu konuşmalara sayfalarrr ayırması canımı sıktı. Yazarın amacı her ne kadar önce sorgulatıp sonunda "evet şüphesiz bir Yaratıcı var" tezine ulaştırsa da bu tez sorgulama kısımları kadar aleni değil. Üzgünüm.. Buralar özellikle epey hayal kırıklığı oldu bende. Velhasıl toplasan 5 sayfa edecek Demirkıran fikri için 200 sayfa hebele hübele yok düştüm yok kalktım yok yüzüm toz oldu gözüme yağmur değdi okumak isteyen buyursun. Benden bu kadar. Hadi eyvallah
KafaErdal Demirkıran · Kashna Kitap Ağacı · 2015756 okunma