2022 138. kitabı
Okunma: 26 Aralık 2022 16:49
Selam millet İlk kitabı okuduktan sonra devamını merak ettiğim o kitap ile geldim Sizin devamını beklediğiniz bir seri var mı? Kitabın Konusuna Gelecek Olursak •Yağmur, kendi adına açılan bir blogla karşı karşıya kalmıştı. •Blog hesabındaki kişiye ulaşmaya çalışmasıyla matruşlalarla tehdit almıştı. •O tehditlerin şiddeti artarken Yağmur büyük bir olaya adım attığında ilk kitap bitmişti. •Bu kitapta ise matruşkaları gönderen kişiyle büyük maceraya katılıyoruz. •Yağmur, hiç tanımadığı adamın yanında kalmak zorunda kalıyor. •Çünkü içine düştüğü Kuz’da korunmak zorunda. •Çünkü hedef Kuz adı verilen mekan. •Kuz’a ait önemli kağıt kayıp ve tüm düşmanlar o kağıdın peşinde. •Tüm sırlar ve oyunların çözüldüğü bir kitap. •Yağmur ise bunların tam ortasında Kitabın Yorumuna Gelecek Olursak •Puanım 8.5 •Yazarın kalemi gayet akıcı •İlk kitaba göre kurgu daha gelişmiş ve oturmuş. •Bütün sırlar ve olaylar çözüme kavuştu. •Bence seri tam tadında bitti. •Kitabın sonuna kadar tempo düşmedi. •Kimin dost kimin düşman olduğu son ana kadar belli olmuyor. •Kitap boyunca en sevdiğim karakter Evren oldu. •Yağmur ise Peker sayesinde olgunlaştı. •Yoksa çoğu yerde harcanmıştı. •Umut’u ise bu kitapta asla sevemedim. Sizlere alıntı bırakarak kaçıyorum #alıntı Başımıza bir felaket gelmeden önce yaşlarımız sorulmuş olsaydı kimse bugün olduğu kişi olmazdı. O karanlık düzen Kuz kapansa da devam edecek, Buz. Yalnızca bu şehirde değil, dünyanın bütün şehirlerinde kötülükler kol geziyor. “Seni bir daha hiç görmeyeceğimi sanıyordum,” dedim titreyen sesimle. "Ölmüş olabileceğinden korktum ya da beni hiç bulamayacağından…” Elini heyecandan buz kesmiş elime değdirdi. "Seni bulmamam mümkün olabilir mi?" dedi gözlerimin içine bakarken.
KuzBuse Kudun · Epsilon Yayınları · 202234 okunma