2022 36. kitabı
Julia Bunu neden yaptın? Sebebi neydi yani böyle bir şey yazmanın. Kitap gelince zaten bir düştüm 100 sayfa dergi gibi bir şey. Hadi dedim Bridgerton hatrına okuyalım ama bu ne? Ne bir olay var, ne bir aşk var, ne de Bridgerton var. Leydi Whistledown adını kullanıp satmak için yazmış muhtemelen acil para ihtiyacı vardı aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü. Leydi Mathilda Howard savaşta ölen ağabeyinin arkadaşı Peter Thompson ile bir baloda karşılaşır. Bu baloda kaybolan yakut bir bilezik türlü spekülasyonlara neden olurken Leydi Mathilda ve Peter iki kelime konuşmadan üçüncü görüşmede birbirlerine aşık olmaya karar verirler. Herkes rıza gösterir. Mutlu son. "Seni istiyorum," dedi boğuk bir sesle. "Bundan şüphen olmasın. Bana hava gibi, su gibi gereklisin, hatta..." Sesi kesildi. Söyleyecek sözü kalmamıştı. Karşısındaki bir çift göze baktı ve orada kendi arzusunun yansımasını görünce hayrete düştü. Tillie kesik kesik nefes alıyordu. "Ne yaptın sen?" Peter kaşlarını kaldırdı. "Bana," diye açıkladı Tillie. "Ne yaptın?"
Edebiyat & Roman
Sana Kalbimi AçtımJulia Quinn · Epsilon Yayınları · 2021160 okunma