2022 40. kitabı
Bu ara herkesin beğendiği çok popüler kitapları okuyorum ve pek çoğunda hüsrana uğruyorum. Bu kitapta benim nazarımda öyle çok mükemmel değildi fakat kendini okutuyor. Eğlenceli ve espirili bir dili var. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kalemi akıcı. Benim için 5 puan değil de 4 puanlık bir hikaye bunun sebebi konuya bir türlü girememesi. Baş kısımlar çok gereksiz uzamış ama 4 puan da vermek istemiyorum. Erkek karakter 10 numara olduğu için 4.5 vereceğim. Catalina ablasının düğününe giderken sahte bir sevgiliye ihtiyaç duyar. İçine düştüğü durumda ona yardım etmeye gönüllü tek kişi ise neredeyse düşman sayıldığı iş arkadaşı Aaron'dur. İkili sahte sevgili rolü yaparken birbirlerini de gerçekten tanımaya başlarlar. Ufak bir kıvılcım her şeyi ateşlediğinde yanmamak imkansızdır. "Seni öpmediğim için mutluyum." Göğsümde bir şey sıkışır gibi oldu. "Neden?" dedim, titrek bir fısıltıyla. "Çünkü en sonunda o dudaklara dokunduğumda, rol yapmaktan daha fazlasını yapıyor olacağım. Sana, benim olsaydın neler olacağını gösteriyor olmayacağım. Sana bunun nasıl bir şey olduğunu göstereceğim. Ve bahse varım ki, sana ait olduğumda ne kadar iyi hissettirebileceğimi gösteriyor olmayacağım sana. Sen zaten bunun nasıl bir şey olduğunu biliyor olacaksın."
Edebiyat & Roman
İspanyol Aşk AldatmacasıElena Armas · Yabancı Yayınları · 20222,741 okunma