2022 191. kitabı
" Kapılarımız neden kapalı başkalarının acılarına?" Selam Arkadaşlar Bugün sizlere kalemiyle ilk defa tanıştığım yazarımızın Derinde Saklı adlı romanıyla geldim. Yalın, kolay anlaşılan bir dili olan kitabımızı okurken sayfaların arasında içsel bir yolculuğa çıkıyoruz. Kısaca spoi vermeden konusuna gelirsek kitabın baş karakteri Lal'ın Datça da küçük bir butik otelde yoga eğitmeni olarak hem çalışıp hem de kendini inzivaya çektiği hayatın anlamını aradığı karmaşık dünyada birden karşısına işletme sahibi Arda'nın arkadaşı magazin dünyasından tanınan gece hayatı sosyetesinin ünlü ismi Hakan çıkar. Hem Lal hem de Hakan kendilerini bir anda çok tutkulu ve hislerin çok büyük yaşandığı bir aşkın içinde bulurlar. Zamanla birbirlerine alışan çift İstanbul'da Hakan'ın evinde birlikte yaşarlar. Koşuşturmalı bir hayatı olan Hakan'a eşlik etmekte zorluk çekmeyen fakat bulunduğu ortamı ve yeri yadırgayan Lal bir süre Hakandan ayrılır. Sonrası tekrar sevdiği doğaya ve Datça ya geri döner. Ama içlerinde ki aşk hiçbir zaman bitmez. Derinde Saklı acımasız dünyada herkese empati yaptıran kadın ve erkeğin rollerini okuyucuya gerçek manada terapi gibi yansıtan bir kitap. Yazarın gerçek hayatını anlatan bu güzel kitabı çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim. Kitapla kalın dostlar
Derinde SaklıBurcu Alşan · Doğan Kitap · 202171 okunma