2022 74. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2022 23:30
Kitabımız intikam üzerine kurulu. Hem de milim milim planlanmış bir intikam. Edmond Dantes başarılı bir denizcidir ve sevdiği ile evlenecektir bunu çekemeyen yakınları ona bir oyun oynar ve hayatını karartıp 14 yıl tutuklu kalmasına sebep olurlar. Burası bana Ezel dizisini hatırlatmakta. Sonrasında ise intikamın planları ve işleyişi oluşturuyor. Klasikler ağırdır 2. cilt okunmaz falan demeyin hem çok akıcı hem de sürekli bir olay çok da güzel okunuyor. Kesinlikle okuyun dediğim Hasan Ali Yücel Klasiklerinden biri oldu Monte Cristo Kontu. Kitap 1525 sayfa ama sizi hiç korkutmasın olaylarla birlikte sayfalar bir bir akıp bitiryor. Geriye zihninizde mükemmel bir intikam planı kalıyor. Bu kitaptan sonra Alexandre Dumas'ın diğer kitaplarını okuma kararı aldım. 2. ciltlik efsane kitabın yorumu nasıl böyle kısa oldu anlamadım ama sonuç beğendim okuyun daha ne diyeyim :)
Monte Cristo Kontu (2 Cilt Takım)Alexandre Dumas · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202537,3bin okunma
Kasım Met
Kıymetli yorumunuz için teşekkürler
17 günde, iyi bir sürede okumuşsunuz 👏🏻 Tebrik ediyorum, zaten okumak istiyordum perçinlendi incelemenizle. Teşekkür ederiz :)