2023 2. kitabı
Okunma: 06 Ocak 2023 14:08
Yazılı haftasında ikinci bir Bahadıroğlu kitabı. Pişman mıyım??? Sanırım değilim. Şok içerisindeyim. Kitabın sonu itfaiye faciası gibiydi. Kötü bitti. Asla böyle bir son beklemiyordum yaaaa. Ama yine de heyecan dolu, insanı kendine çeken bir kitaptı. Biraz içeriğinden bahsedecek olursam: Ekrem Haznedaroğlu adında genç, yakışıklı, umarsız bir genç ile Zerrin adında güzel,naif bir kadının aşkı ve evlenecekleri gece Ekrem'in babasının ölmesi ile babasının saltanatının Ekrem'e kalması. Bu saltanatla birlikte Ekrem 'i içine çeken güç ve ihtirasın onu nasıl bir canavara dönüştürdüğünü; Zerrin 'in mutlu evlilik hayatının başlamadan bittiğini ve ömrünü Ekrem'in yanında hissiz , mutsuz ve acı dolu hayatını okuyoruz. Ekrem'in önceki hayatından, iyi bir insan olduğu hayatından, geriye tek kalanın Zerrin olduğu için onu bırakamaması ama Zerrin 'in kendisine duyduğu ilgiyi kaybetmesini ve Ekrem'in bu ilgiyi başka kadınlarda aramasını okuyoruz. Gayrimeşru bir oğlu oluyor ama o bu çocuğu kabul etmiyor. Çocuğun annesi Meral , bunu kaldıramıyor ve intihar ediyor. Çocukları Bora ise bir yetiştirme yurdunda yaşamaya başlıyor. Bu sırada Zerrin, Ekrem'e (Ekrem yurtdışındayken) hamile olduğu yalanını söylüyor. Bu yalanı en yakın arkadaşı Suzan ile sürdürüyorlar. Suzan ise Ekrem'e aşık ve onunla yasak aşk yaşıyor. Zerrin doğum vakti geldiğinde bir bebeği kendi bebeğiymiş gibi Ekrem'e gösteriyor. Ekrem aslında olanların farkında ama sesini çıkarmıyor. Kızın adını Elif koyuyorlar. 18 yıl sonra Elif ile Bora'nın yolları kesişiyor ve birbirlerine aşık oluyorlar. Heyecanlı bir yerde bırakayım:) :) :) Hepsi ve daha fazlasııııı bu kitapta. Kötü sonla biten kitaplardan hoşlanmıyorsanız okumayın derim. Karakterleri güçlü,kurgusu sağlam ve sürprizlerle dolu bu kitap okumaya değer bence. Ama yine de tabiki siz bilirsiniz. Şimdiden iyi okumalar diyeyim ben.
Tahta AtBahadır Yenişehirlioğlu · Timaş Yayınları · 20221,171 okunma