·186 syf.····Okunma: 13 Ocak 2023 17:31 Merhabalar bugün sizlere çok güzel ve çok özel bir kitapla geldim. Bu kitap vesilesiyle yazarın kalemiyle tanışmış oldum. betimleme ve tasvilerini sevdim. Duygu geçişlerini çok güzel aktarmıştı yazar. İkinci hikayede bahsedilen Ayla'nın yaşadıklarına çok üzüldüm. Lina'nın annesine de ayrıca sinir oldum. Beni etkileyen öykülerden biriydi.
Ben öykü kitaplarını çok severim. Çünkü her biri farklı bir yaşanmışlık barındırıyor. Bu kitapta da birbirinden güzel öyküler bulunuyordu. Kısa hikayelerden oluşan bu öykü kitabını sizde çok seveceksiniz. Ben çok sevdim, mutlaka sizlerde alın okuyun ve okutun derim. Bu kitapta kendinizden bir parça bulmaya hazır mısınız?
#arkakapak
Bir kuşun uçarak uzaklaştığına şahit olduğunda, bir vapur iskelesinde gökleri nelerdir sinek kanat çırparak uçan martıları izlediğinde, bir uçurtmanın rüzgarla buluşma anında bizler de hürce uçmayı düşlemişizdir.
Korkusuzca, cesurca kanatlarını açmış kocaman bir melek, kanatları tüy kadar hafif, ama kalbi betonlaşmış dünyalar kadar ağır. Yine de yaralı kanatlarına rağmen vazgeçmeden aşık olduğu göklerde uçmayı asla bırakmıyor.
Sen de kanatlarını açmaya, kendi hayatından bir parça bulmaya hazırsan, elinde tuttuğum bu kitap seninle gelmeli. İçindeki kırgınlıklarını, sessiz çığlıklarını bir kenara bırakıp, bu kitaptaki her bir öykü ile korkup en derine sakladığın gücünü tekrar bulacaksın.