2023 5. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2023 16:36
Okurken sizi alıp götüren, çok güzel duygularla yazılmış içten bir şiir kitabı. Okudukça keyif aldım. Çok saygı değer Hakimim Haluk Beyin gençliğine, anılarından süzülmüş sevinçlerine, mutluluklarına, kederlerine ortak oldum. Her şiiri ayrı güzel alıntıları paylaştım iki ayrı şiirini de burada paylaşmak isterim. Biri gençliği biri de gençliginden kalan demlenmisliği. Yirmi bir yaş şiiri Yaşım yirmi bir Delikanlılık çağindayım Kaderin ağındayım Ve özlediğim mutluluğun Yaşım yirmi bir Çizdiğim bir yol var Amaçladığım hedefler kadar Azmim kadar önümde Büyük engeller var yaşım yirmi bir Geçip gitmekte günlerim Ne büyüğüm var ne sihrim Dalga köpük çırpınan Bir denize benzerim yaşım yirmi bir Yani enerji küpüyüm Engelleri törpüyüm Lakin inat etmiş bir kere Yolumu bağlayan düğüm Yaşım yirmi bir Bir güzeli seviyorum Her neyse zorum Gel artık diyen güzele Bekle gülüm bekle diyorum. Elli İki Yaş Şiiri Yaşım elli iki Artık olgunluk çağındayım Gençliğin çok uzağındayım Ruhum yorgun, bedenim yorgun Yaşlılık tuzağındayım Yağmurlu bir Şubat günü başlamış Hayat denilen zorlu yarış Mehteran gibi yürümüşüm bu yolda İki doğru, bir yanlış Yaşım elli iki Hey ben de biriktirdiklerim var Bir gözünde sevinçler, mutluluklar Diğer gözünde acılar, Keşkeler, pişmanlıklar Bu dünyada yerim var Yazılmış defterim var Öyle çok olmasa da İzim var, eserim var ... Fatma İşleyen Kapısız Parmaklıksız Kafes Haluk Sonuzun
Şiir
Kapısız Parmaklıksız KafesHaluk Sonuzun · Delisarmaşık Yayınları · 20174 okunma