Aylem Güngördü ~ Avcı
Seri kitapları okumayı seviyor musunuz?
#alıntı
"Siyah bir karga gecenin içinden süzülerek toprağa kondu ve ikaz edercesine yüzüme baktı. Simsiyahtı. Toprağı ezen cılız ayaklarıma baktım bir kez daha. Bu rüyayı daha önce yaşadığımı fark ettim. Üzerimdeki beyaz elbise kanla kaplıydı kalın metalik kokusu burnumu doldururken, karga yerden yükseldi ve elime dolandı. Parmaklarımın arasında bir silah şeklini alırken, o an titremediğimi fark ettim. Hiç olmadığım kadar güçlü hissettim. Karga öttü ve silahımdan bir mermi
fırladı. Ormandaki avcı bendim ve bu kan, bana ait değildi. "
#kitapyorumu
İlk kitap Av çok heyecanlı bir yerde bitti. Ve hemen ikinci kitaba yani Avcı'yı okumaya karar verdim. Yoksa bekleyemezdim. Kayıplar yaşanmış o birbirine sımsıkı bağlı gibi görenen aile ilk silahta dağılmış. Tüm dengeler altüst olmuş. Herkes kendine yeni bir düzen kurmuş.
Ama bilmedikleri bir şey var... Geçmiş, hesabı görülmediği için onların peşlerini hiç ama hiç bırakmayacak. Ummadıkları bir anda da karşılarına çıkacak. Eksikliklerle kadro kurulacak ve intikam için planlar yapılacak. Bu sefer herşey çok farklı olacak.
Öncelikle ilk 100 sayfada Kuzey'in ağzından dinliyoruz bir önceki kitapta olanları. Açıkçası sıkılmak yerine sayfaları keyifle araladım. Kuzeye kızamadım. Bestenin dik duruşunu ve onun o büyümüş halini okumak çok güzeldi.
Bir oturuşta okunacak bir kitaptı. Genel olarak şunu da söylemek istiyorum her iki kitabında kapağı da aşırı güzel. Ve kitabı okumaya başladığınız zaman kitap kapaklarının bir anlamı olduğunu da kavrıyorsunuz.
Av yolunda avcı olan bir yolculuğu deneyimlemek için seriyi mutlaka okuyun derim