Bu kitap adını çok yansıtmıyor bence. Çapkın olan başrol Will, benim tahmin ettiğimden daha güzel bir aşık oldu. Böyle tarzlarda olan 'bad boy' tiplemesi mide bulandırıcı gelmeye başlamıştı bende. O yüzden bu kitabın öyle olmaması hoşuma gitti. Will ile Hanna arasındaki çekim gerçekten vardı ve Will'in kadının duygularına değer vermesi bunu göstermesi, hep onu gözetlemesi ve üstüne titremesi çok güzeldi. Friends to lovers gibiydi ve aralarında yavaş yavaş gelişen o ilişkiyi izlemek şahit olmak hoşuma gitti. Will gördüğüm en tatlı çapkın olabilir, çapkın ama ahlaksız değildi. Hanna gerçekten ayakları yere sağlam basan, kendine güveni yüksek bir bilim kadınıydı. Yaşına göre olgundu ve aralarında yaş farkını hissettirmedi.
Bu çiftin ilişkisinde hoşuma giden diğer bir şey de ikisinin de aşırı dürüst olmasıydı. İletişimi en güçlü çiftlerden biriydi. Anlamsız yanlış anlaşılmalar, boşa atılan tripler, kıskançlık krizleri yoktu. Bu iyi çünkü artık o tarz şeyleri okuyacak tahammülüm kalmamış, şimdi fark ediyorum da.
Kafa dağıtacak güzel bir kitaptı. Yarım günde okudum zaten. Reading slump'ta olan varsa da önerebilirim. Yazarın diğer kitaplarını da okumayı isterim.