·480 syf.····Okunma: 22 Ocak 2023 19:46 𝐂𝐀𝐑𝐏𝐈𝐊 𝐀𝐒𝐊
Huysuz ve gün ışığı okumayı sever misiniz?
Alex Volkov, yakışıklı, güçlü, duygusuz, zeki ve geçmişten gelen hayaletleri olan bir adam aynı zamanda da Ava'nın abisi Josh'un en yakın dostudur.
Ava Chen ise bardağın her zaman dolu tarafını görmeyi başarabilen, gün ışığı gibi parlak kişiliğiyle fotoğrafçılık tutukunu güzel bir kızdır.Fakat onunda geçmişten gelen kabusları vardır.
Josh'un, orta doğuya huzurla gitmesi için Ava'nın güvende olduğundan emin olması gerekiyordur ve Alex'ten ona göz kulak olmasını özellikle rica eder.Görev duygusuz Alex'i rahatsız etsede kabul etmekten başka çare bualamaz.
Alex'in bu dugusuzluğunun altında başka bir sebep yattığına emin olan Ava ve arkadaşları adına 'Duygu Operasyonu' dedikleri bir operasyon başlatırlar.Amaç kimsenin duygusunu saklayamacağını görmektir.Her şey o dakikadan sonra değişmeye başlar.
Kızların kafede oturup Alex hakkında dedikodu yaptıkları sahneleri kahkaha ile okudum Ee bütün kızlar bir araya gelince Jules olaya el atınca ve konuda Alex olunca ortam sizi alevlendirecek!
Kitapta ter köşe vardı ama yazar okurlarına kırıntılar bırakmıştı doğru noktaları birleştirince gidişatı tahmin edebildim.Çok akıcıydı yine bütün duyguları bir arada yaşadığım bir kitap oldu benim için.Karakterlerin gelişimi muhteşemdi!
Josh'ında dediği gibi Ava, Alex'in kasvetli ve pislik hallerine düştü hepimiz gibi. Ne diyebilirim ki hafif bad boy seviyoruz gri çizgide ki erkek karakterler bizim kırmızı çizgimiz.
Alex'in yıllardır hazırladığı ilmek ilmek ördüğü intikam planı ise okunmaya değerdi ama asıl okunmaya değer olan kısım kalbinin buzlarının çözüldüğünü hissettiğimiz en iyi yer, her şey olup bittikten sonra kabini kırdığı Ava için yaptıklarıydı!
Bridget, Jules, Josh, Stella ve Rhys'ı da bu kitapta az da olsa okuduk. Gerçekten heyecanlandım!Çünkü 1.kitabın bitişinde yazar bize 2.kitap için spoiler vermişti.Hrmde öyle bir spoiler ki