···Okunma: 24 Ocak 2023 17:00 Beyin felci diye adlandırdıklar Melodiyi bununla sınırladılar. Ama melodinin içindeki cevheri, gizli hazineyi fark etmediler veya fark etmek istemiyorlar ve karanlığa hapsetmek istiyorlar. Peki Melodinin pes etmeyişi ,mücadeleye devam etmesi, bilgisine bilgi eklemesi sadece bunu dile getirememesi sorun yaratıyor kendisine.
Peki bu melodiye engel mi ki?
Hayır tabiki de aslında Melodinin değil çevresindeki insanların engeli vardı. Belki ilk önce Kendi engellerini yıkmalı bu toplum. Ve Melody gibi nice çocuklar var kim bilir içlerinde ne hazineler saklı ,ya içlerindeki ışığın yaymak istediği parıltı o parıltıya ulaşmak istedik mi hiç veya kendilerini anlamaya çalıştık mı? Vardır illa anlayan belki de ışığı yaymak adına içlerindeki kapıyı zorlasak ışığı yayarız bizde. Hep birlikte ama denemedik ki biz hiç kapıyı bile zorlamadık. Görme zahmetinde de bulunmadık. Nice melodiler var. Melodilere ses verelim. Onlar önündeki engelleri aşabiliyorken bize neden daha da zor geliyor bunlar? Hadi hep birlikte yapalım bunu. Nice melodilerin sesi olalım.