Mürekkebe boyanan sardunya inceleme
2023 1. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2023 18:09
10/10 Kitabın konusu Mislina'nın platonik olarak sevdiği aşkı ve hayatı hakkında diyebiliriz aslında herşeyiyle tüm kalbi ve nahifliği ile seviyor. Akif selim ise dışarıdan egoist ve gizemli olmaya çalıştığı düşünülen ama herkesin hakkında yanıldığı bir çocuk mislinanın hep hayallerini kurduğu bu beyefendi ile olan ilişkisi ve hayatını anlatıyor kısaca Yorumum Kesinlikle şahane! Belki bana çok benzediği içindi bu sevgim bilmiyorum ama tüm duyguları tüm hissettiklerini hissederek okudum ve bu beni bu kitaba daha çok bağladı özellikle kitabı okumayan arkadaşlarımın tüm olayları çıldıra çıldıra anlatmamdan öğrenmesi de ayrı bir seviye. Özellikle böyle hoş zarif ve aşk hikayesi okumak isteyen birisi iseniz kesinlikle bu kitap size göre çünkü mislina da Akif selimde sanki eski dönemlerden gibi çok nahif ve tatlılardı beraber oldukları her anı ölüp ölüp dirilerek çıldırarak okuyucağınıza eminim. 2.kitabı almak için sabırsızlanıyorum
Kitap Yorumu
Mürekkebe Boyanan Sardunya - 1Sümeyye Demirkan · Ephesus Yayınları · 20211,971 okunma