Girişimler ve 1000Kitap, Stepup, Kapsül Teknoloji
Katılan herkesin ayaklarına sağlık. Çok güzel, feyz aldığım bir etkinlik oldu. Pırıl pırıl insanlarla tanıştım. Konya’ya yolunuz düşerse Kapsül Teknoloji’yi de görmenizi tavsiye ederim. ❤️
·1 alıntı·
6,6bin Gösterim
Reklamlardan uygulamada herhangi bir yere elimizi uzatıp giremiyoruz. Şu teknoloji bunu engellemeye muktedir mi? İnsanlara okur puanı karşılığında verdiğiniz imtiyazın paraya dökülmesinin etkisi var mı o ince gülüşte? Daha ne kadar kör sağır ve dilsizi oynayıp insanlara aldırış etmeyeceksiniz? Gerçekten okuyan,okumaya çalışan insanları sitede bir bir kaybedince mi? Üzülüyorum cidden üzülüyorum bakın. Yüzlerce kitap okuyanın sıfır kitap premiumlu biri karşısında ezik görünmesine. Gerçi mevcut düzen buydu demi? Bu ülkede okuyanlar itibar görmezdi demi hiçbir yerde? Üç üni bitirenin lise mezunundan emir aldığı bir ülkeydik demi? Gerçekten çok can sıkmaya başladığı için bunca sitem. Görmezden gelmeye devam mi edeceksiniz uygulamayı silip gitmelerine seyirci mi kalacaksınız gerçek okurların? Sadece bunu merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim artık bu soruyu!
Hacı Seydaoğlu Açıklamalarınızı anlayarak okumaya çalıştım. Hatta kendimi sizin yerinize koyarak okumaya çalıştım. Tanıdığım onlarca kişi uygulamayı silip gitti siteden, daha tanımadığım niceleri var bilmiyorum. Söz konusu olan şey para değil, isterlerse 20 bin TL asgari ücret versinler. Nasılsa alım gücü karşısında bir hiç olacak günümüz şartlarında. Bahsettiğim şey emekle, ince ince işleyerek yükseltilen okur puanı karşılığında elde edilen ayrıcalığın hiçe sayılması. Her şeyden önce sonunda bunca sitemlerimizi dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Puan meselesi bölümünde belirttiğiniz gibi keşke okur puanı olarak kalsaydı ikinci ihtimali hiçe saysaydınız. Binbir emekle okuyarak, sabırla bekleyerek yükselttiğimiz puanlarımız ile elde ettiğimiz ayrıcalık göz göre göre değersiz olmasaydı. Her şeyin hazırı, emek gerektirmediği 21. yy da kitaplarla hareket eden siz değerli insanlar eşitlik arayışında emeği ve sabrı göz önüne alsaydı çok daha mutlu olurduk. Bu durumla ilgili ileriye dönük plan ve projeleri de belirtmiş olsaydınız cok daha güzel olurdu bunca açıklama. En azından düzen bundan sonra böyle mi devam edecek yoksa değişecek bir takım şeyler var mıydı reklam ile ilgili bilgi sahibi olurduk. Sağlıcakla kalın.
👏👏👏