Ardel 2 Kan Gülleri
2023 32. kitabı
Okunma: 24 Ocak 2023 20:45
Merhabalar bugün sizlere Ardel kitabının ikinci eseriyle geldim. Seri o kadar güzel ki ne kadar övsem az kalacak gibi. Tarihi fantastik / distopya evreni okumak isteyenler için birebir. Zeki, güçlü, dikduruşlu bir kadın karakter severler için özel olarak yazılmış gibi. Yazarın kalemine bayıldım. Her satırı özenli ve güzeldi. Birinci kitap biraz daha durağan geçmişti ama ikinci eser daha kaliteli daha olaylara özgü ve sağlam geldi bana. Gelin ikinci kitabın konusunu yazalım. #arkakapak Serasker Corridan, Ardel'e döndükten sonra zihnini kemiren şüphelerle başa çıkmakta zorlanan Lilah, Harrison ve Drew ile birlikte bir kez daha yolculuğa çıkar. Mindwell'de Kahin'le yeniden yüzleştiğinde gerçekler ile yalanlar bir kez daha yer değiştirir. Kahin'e göre Ardel'deki savaş, sadece bir başlangıçtır. Bu kıyımın arkasında doğaüstü gerçekler vardır ve durdurulamazsa sadece Ardel değil, tüm krallıklar kana bulanacaktır. Kahin, bu yıkımı engelleyebilecek tek kişinin Lilah olduğuna inanmaktadır çünkü Lilah'nın herkesten sır olarak sakladığı bir kimliği daha vardır. Ve bu sır tüm krallıkların varlığını riske atmaktadır. Lilah, Harrison ve Drew; yaklaşan büyük felaketi engellemek için efsanelerin, dünyanın en tehlikeli katilleri olarak bilinen kan güllerinin peşine düşer. Bu yolculuğun sonunda ya Ardel özgürleşecektir ya da tüm krallıklar onunla birlikte düşecektir. ``Gerçek hayatta hikayeler her zaman mutlu sonla bitmeyebilir. Hayat hiç olmadık kişileri hiç olmayacak yerlere sürükleyebilir. Kader bazen taraf tutabilir ve kaderle savaşıp kazanmak mümkün olabilir.`` ``Huzur ve barış için affet ama asla unutma.`` ``En emin olanlar, en büyük yanılgıları yaşarlar. İnsanların en çok mahveden şeylerden biri de sıkı sıkıya bağlı oldukları inançlarıdır.`` ``Herkesin kurtarıcısı önce kendisidir. Sonra diğerleri gelir.``
Roman
Ardel 2 - Kan GülleriSinem Ataklı · Ephesus Yayınları · 2022218 okunma