2023 7. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2023 22:30
Kitap gereksiz uzundu. Akıcıydı evet ama bazı mantık hataları vardı. Yazardan başka kitap oku muyum, emin degilim. Polisiye yönü biraz yavan nasıl diyeyim çok gizem yoktu. Sonunda şaşırtmadı. Spoiler Babasının intikamını almak için hapisten kaçan genç bir adamın hikâyesi. Oslo nasıl bir şehir bilmiyorum ama bir seri katilin günlerce yakalanamayacağı kadar büyük değildir sanırım. Oğul yani Sonny eski evlerine kafasına göre girip çıkıyor, kimsenin aklına kapıya nöbetçi polis koymak gelmiyor. Kitabın başında dünyasından geçmiş bir bağımlı olan Sonny bir anda bağımlılığından kurtulup katile dönüşüyor. Eroin bağımlılığından kurtulmak o kadar kolay mı bilmiyorum ama bu kısım abartılmış. Çocuk hayatının en güzel yıllarını hapiste, kopmuş olarak geçiriyor. Cep telefonu kullanmayı bile bilmiyor ama plan yapıp kaç kişiyi öldürüyor. Gene de zamanı olan okuyabilir.
OğulJo Nesbo · Doğan Kitap · 2020474 okunma
yorumunuzdan kalkiş yaparak umuyorum oğul jo nesbo'dan okuduğunuz tek kitap olarak kalmamiştir zira nesbo bu kitaptan bagimsiz olarak harry hole karakterini yarattigi icin kaliteli yazardir benim için 13 kitaplik muhteşem bir seridir o ilk iki kitabi olan yarasa ve hamamböcekleri hariç tüm kitaplarini şiddetle öneririm dilerseniz üçüncü kitap kizilgerdan'la başlayin dilerseniz okuduğum en iyi kitabi leopar'la hić farketmez emin olun oğul'da alamadiginiz okuma keyfini digerlerinde fazlasiyla alacaksiniz kendinize bir iyilik yapin ve leopar'la başlayin:))