Gel etme dön artık, üzülecek martılar.
2023 1. kitabı
Selaaam ben geldiiiim Whitney G / Sevgiler, Carter Sizleri Carter ve Arizona ile tanıştırmak istiyorum Carter bir ilişkiyi altı aydan fazla sürdüremeyen, (hayatının merkezinde Arizona gibi bir kız arkadaşı var çünkü) yakışıklı olduğu kadar zeki bir karakter Arizona ise her ilişkisi için bir çizelge hazırlayarak hayatına giren erkekleri değerlendiren bir türlü aradığı mükemmel erkeği bulamayan, aşçılık tutkusu olan güzel olduğu kadar eğlenceli bir karakter (Ah Ariii ahhhh ) Bu ikili ilk başlarda birbirlerinden nefret etseler de dördüncü sınıftan beri birbirlerinden asla kopamayan, hayatlarında olup biten her şeyi en ince ayrıntısına kadar birbirlerine anlatan çoook yakın arkadaşlar. Evet evet yanlış okumadınız “Sadece Arkadaşlar..” Ta ki parti gününe kadar (Gözlerine nasıl bir arkadaşlık perdesi indiyse parti gününe kadar açılmıyor ) Parti günü Carter ve Arizona’nın içinde birden şimşekler çakmaya başlıyor ve iki arkadaş parti gecesi yakınlaşıyorlar. Bu yakınlaşma partiyle sınırlı kalmıyor tabikiii Arkadaşlıkları bozulmasın diye adlarını koyamadıkları tutku dolu bir ilişkinin içinde buluyorlar kendilerini. Bir süre sonra Arizonanın aşçılık eğitimi için Fransa’ya gitmesi gerekiyor. Uzun bir ayrılık olacağı için Arizona uçağa binmeden önce hava alanında Carter’a duygularını itiraf ediyor. Carter ise Ari’yi çok iyi tanıdığı için gerçek duygularını saklıyor. Kızımız hüzünlü bir şekilde Fransa’ya uçuyor. Veeee Ari’nin gitmesi ile Carter için Eda eroglu in #martılar şarkısı çalmaya başlıyor. Devamı kitapta saklı Not: Kitabın başında Taylor Swift’in şarkılarından oluşan mükemmel bir Spotify listesi var. Her şarkı kitabın bir bölümünü temsil ediyor bu benim çok hoşuma gitti bazılarını o bölümü okurken dinledim. Not: Kitap yetişkin romantik türünde sahneler içeriyor. Eğlenceli samimi romantik komedi tadında çıtır çerezlik film gibi akan bir kitap arıyorsanız ve sahnelerden rahatsız olmuyorum diyorsanız tavsiye ediyoruuum. Whitney G.
Aşk
Sevgiler, CarterWhitney G. · Yabancı Yayınları · 20211,125 okunma