·320 syf.····Okunma: 10 Şubat 2023 00:16 Bu kitabı gerçekten ilk başlarda hiç ciddiye almamıştım öylesine ortalama bir kitap olduğunu düşünüyordum. Ve öğrendiğim bir şey varsa bu tarz romanlarda asla sonunu okuyana kadar kesin bir yargıya varmamam gerektiğiydi. Kitabın sonu bazıları için zorlama gelmiş sanki oldu bittiye getirilmiş gibi ama bana pek öyle gelmedi. Çünkü önceki sayfalarda ipuçları vardı. Kesinlikle çok şaşırdığım bir son oldu asla beklemiyordum. Çok ilgi çekici görünmesede bence kesinlikle bir şans verilmesi gereken bir kitap.
Akıcı ilerliyordu tek oturuşta bitirilebilecek bir kitap.
Kitabın benim için tek eksisi karakterlere bağlanamamam. Evet geçmis yılları ve psikolojileri gerçekten iyi aktarılmıştı ancak benim için kitaptaki en önemli unsur en azından bir karaktere bağlanabilmek ve bunda açıkçası pek bağlanamadım. Sanki bir şeyler eksik gibiydi.
Konusu kısaca kocasını öldürdükten sonra konuşmamaya adeta and içmiş bir kadın ve onu konuşturabileceğine oldukça emin olan bir psikoterapist arasında ilerliyor. Peki ya Theo gerçeği duymak isteyeceğine emin mi? Ya da ya da. Siz emin misiniz?