Herkese selaaaam alacakaranlık serisinin ikinci kitabı Yeniay ile ilgili düşüncelerimi paylaşmaya geldim :)
İlk kitapta Bella'nın başına gelen tehlikelerden sonra Edward, Bella'nın kendisinden uzak normal bir insan yaşamı geçirirse daha mutlu olacağına karar verip Bella'dan ve kasabadan ayrılıyor. Bella ise 3-4 aylık depresyon sonrasında çareyi Jacop Black ile vakit geçirmekte buluyor. Her ne kadar Jacop kendini Bella'ya kaptırsa da, Bella onu hep bir arkadaş gibi görüyor. Olaylar böyle gelişirken Rosalie'de yamaç dalışı için kayalıklardan atlayan Bella'nın öldüğünü Edward'a haber veriyor ve olanlar oluyor.
İkinci kitapta ilk kitap kadar akıcıydı. Adrenalini, heyecanı ve temposu bol bir kitaptı. Asla kitabı bırakmak istemiyorsunuz, bir sonraki sayfaya geçmek için can atıyorsunuz. Yazarın üslubu da akıcı olunca, roman kendini okutuyor. Eğer ilk kitabı beğendiyseniz "Acaba ikinci kitapta ya da devamında bozar mı ya." diye korkuyorsanız. Korkmayın kitap dostlarım aynı hız ve tatta devam ediyor serimiz.
Herkese iyi okumalar dilerim her zaman dediğim gibi sevgiyle kalın