İbrahim Tuncay Mercancı ~~ Dürüst Yalan
Azra ünlü bir iş adamının kızı.fakat babasının şirketinde çalışmaktansa kendi işinin patronu olmak istemiş ve moda sektörüne girmiş. Yaşı genç olmasına rağmen de büyük işler başarmıştır ve adını duyurmustur. Babasının ortaklarından birinin olması sonucu yapılan illegal işler ortalığı karıştırmıştir. Neden nasıl ve kim tarafından öldürüldüğü bulunmayan adamın araştırması yapılırken başka karışık işler ortaya çıkmıştır. Turhan Bey yani Azra'nin babası mahkemeye çıkıp belgeleri telsim ederek ifade verecektir fakat tehdit edilmeye başlandığı için kızı korumak zorunda kalır. Bunun içinde gençken birlikte askerlik yaptıkları can dostu olan Baskomiser Şeref 'den yardım ister. Antalya 'da yapılacak olan moda fuarına kızını gönderecek ve en iyi şekilde korunmasını sağlayacaktır. Şeref Bey de kendi çabaları ile dostuna can borcunu ödemek için Kuntay isimli bir genç bulur. Eskiden yakın korumalık yapan bu adam şimdilerde bar işletmektedir. Onunla konuşup işi kabul ettikten sonra eski sabıkalı olan adamlardan büyük bir koruma ordusu kurulur. Evin güvenlik sistemleri elden geçirilip yeni bir takım eklemeler yapılarak kaleye benzemesi sağlanır. Bundan sonra Tumcay Bey'in de Şeref Bey'in de içi rahat olacaktır. Tabi güvenlik önlemleri olmasına rağmen karşı taraf boş durmuyor ve bir şekilde saldırı yapıyorlardır. Azra'nin bu olan olaylardan haberi yoktur ve bu yuzden kendiaine bu kadar onlem sacma gelmektedir.Kuntay ve ekibi canları pahasına Azra'yi korumaya çalışırlar. Bakalım mahkeme nasıl sonuçlanacak? Yada ekip olarak koruma görevlerinde başarılı olacaklar mi? Kuntay görevini layıkıyla yerine getirebilecek mi ?
Valla kitabı ilk elime aldığımda baya gözüm korktu sayfa sayısı yüzünden ama okumaya başladığımda akti resmen. Olay örgüsü ve kurgu muhteşemdi. Okurken sayfaları hızlı hızlı çeviriyorsunuz. Heyecan hiç düşmüyor ve bazı yerleri okurkende yüzümde bir tebessüm oluştu. Çok keyifli bir romandi gercekten. Okumanızı tavsiye ederim.
Kitapla kalın