Puan vermedi·211 syf.····Okunma: 19 Şubat 2023 23:05 Korku ve merak iki temel duygu ikisininde gerektiğinden fazla bir zihinde olmasının yarattığı hüsran.. .bir kitap yada bir kesit monolog okuduğumuz zaman bizi derinden etkilemesi mümkün ama bu kadar fazla etkilemesi bize şunu öğretiyor düşündüğün şey gelir seni bulur korktuğun şey gelir seni bulur ve sana yaşatır özetle kitabın geneli baba oğul üzerine kurulu 3 hikaye 3 mutsuz son babalar oğulları öldürebilir oğullarda babalarını öldürebilir bilerek veya bilmeyerek isteyerek veya istemeyerek pişmanlık olabilirde olmayabilirde tüm meselede bu zaten:) cem üniversiteye gitmek için Mahmut ustayla öngören de kuyu kazıyorlar orda yaşından büyük bir evli kadın yani meşhur kırmızı saçlı kadınımıza aşık oluyor ve sadce bir kere birlikte oluyorlar ertesi sabah kuyu kazmaya devam ederken Mahmut usta Cem hatası üzerine kuyuda kaza oluyor öldüğünü düşünüp kaçıyor ailesinin yanına... cem kendi hayatına bakiyo evleniyor ama çocuğu olmuyo sonra bir mektupla öğreniyor kırmızı saçlı kadından Enver adından bir oğlu olduğunu.. öngören iş için giden Cem ve Enver kuyunun yanında tartışıyolar Cem silahını çıkarıyor korku ve panik nedeniyle sol gözünden vurulup oğlu tarafından öldürülüyor ...cem ve enverin baba oğul hikayesini dinlemeyi mutlu sonla bitmesini annelerin ağlamamasını alemin mantığını değişsin isterdim ama o zamanda efsane olmazdı düz bir son olurdu ince ayrıntılarıyla güzel bir kitap oldu benim için tavsiye ederim iyi okumalar .